Tro og lys

Gruppen består av mennesker med utviklingshemming deres familier og venner. Gruppen i Lillesand møtes en gang i måneden. De møtes for å: dele livs- og troserfaringer, be sammen og ha felles måltid og festlig samvær. Deltar på 6 gudstjenester i året i Vestre Moland kirke og har da samling på Møglestu vgs i forbindelse med det. Det er flere kirkegjengere som deltar på samlingene.

Møtes disse søndagene høsten 2017:
8. oktober kl. 16 - 19. Møtes på Tingsalen menighetssenter først, så gudstjeneste i Vestre Moland kirke kl 18.00
19. november kl 11 - 14. Gudstjeneste først, så samling på Tingsalen menighetssenter.
10. desember kl 11 - 14. Gudstjeneste først, så samling på Tingsalen menighetssenter.

Kontaktperson: Helga Mosland Raen tlf 91 14 25 22

25. september 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Lillesand menighet Powered by Agrando