UNG generelt

«UNG ønsker å ha deg med i gjengen, vise deg hvem Jesus er, hjelpe deg å vokse i troen, utfordre deg til å bidra med det du kan og inspirere deg til å leve for Gud!»

UNG er Frikirken, Den Norske Kirke og Normisjon i Lillesand sitt felles ungdomsarbeid for ungdommer fra 13 – 19 år. F.o.m. 1. juni 2015 har UNG ansatt en ungdomsarbeider i 100% stilling som vil stå for ledelsen og driften av UNG. UNG består av flere ulike grupper og samlinger.

UNGcelebrations
Annenhver lørdag er det UNGcelebration i Frikirka eller Lillesand Kirke! Møtet begynner klokka 20.00, og inneholder blant annet icebreaking, tale og lovsang. Når møtet er ferdig er det mulig å bli sittende igjen i salen eller bønnekroken, hvor det spilles rolig musikk med mulighet for forbønn og stillhet.
Hvis du heller vil henge, spille eller spise er det også café i kjelleren etter møtet, med salg av mange typer mat og snacks! Senere på kvelden er det quiz eller annen konkurranse i caféen!

UNGcafé
Hver tirsdag 19.00 – 22.00 er det UNGcafé i kjelleren på Tingsalen! Her kan du komme for å henge med venner, slappe av eller spille biljard, PS3, poker eller andre spill. Får du lyst på noe å tygge på, selger vi også mat og snacks i kiosken; is i glass, smoothie, pizza og mye annet godt! Ca. klokka 20.30 er det alltid BINGO eller QUIZ! Her kan du spille og vinne forskjellige premier!

KRIK
Liker du å trene? Liker du å leke? Liker du å konkurrere? Eller liker du bare å være sammen med andre? Da er KRIK noe for deg! Hver søndag 18.00-20.00 er det KRIK i møglestuhallen. Her holder vi på med forskjellig typer idrett og konkurranser. Det er ingen krav for få bli med; «Har du lyst, har du lov» Målet er å få rørt på seg, og å ha det moro!

UNGmekkegruppe
Mekkegruppa samles hver torsdag på MA-huset klokka 19.30 for å skru på alt fra mopeder til gressklippere! Liker du å fikse og skru, så er dette noe i blinken for deg! Gruppa er åpen for alle som vil bli med, bare stikk innom hvis dette er noe du har lyst til å bli med på!

UNGlovsangsteam
I UNG har vi et lovsangsteam som øver hver uke i Frikirka. Hver UNGcelebration leder de lovsang på UNG, i tillegg spiller de på noen få gudstjenester i menighetene. De spiller lovsang i mange sjangere, og de består av folk i forskjellig alder. Er du interessert i å være med i lovsangsarbeidet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

UNGteknikk
UNG har mye teknisk utstyr i form av både lyd, lys og scene. Derfor har vi også en egen gruppe til å rigge og styre dette under våre arrangementer, i hovedsak til UNGcelebrations. Alle med interesse og arbeidsvilje er hjertelig velkommen til å bli en del av UNGteknikk-team.

UNGgrupper
UNG har tre grupper som står for planlegging og gjennomføring av UNGcelebrations og andre lørdagsarrangementer. Disse gruppene ledes av styre/stabsmedlemmer i UNG og er åpen for alle å bli en del av. I disse gruppene er det brukt for mange ulike tjenester og derfor vil det alltid være en plass for akkurat deg i en slik gruppe.

25. september 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Lillesand menighet Powered by Agrando