Konsert 16. juli kl 20.00

Ensemble Lyra holder konsert i Lillesand kirke med musikk av Ravel, de Falla, Bloch og Haydn. De deltar også under sommergjestenes gudstjeneste samme dag i Høvåg kirke.

Cellisten Hilde Skomedal har sine beste sommerminner fra ukene hos farmor og farfar i Høvåg. Fra sitt nye hjemland i Sveits har hun for andre gang med seg pianisten Yuka Munehisa og fiolinisten Madeleine Murray-Robertson på Sørlandstur. I 2014 spilte trioen i Høvåg, og denne gangen blir det konsert i Lillesand kirke. Konserten “Befriende grenseløst” er en feiring av det fargesprakende mangfoldet. Vi lar forføre av lekenheten og åpenheten hos komponister som lånte fra alle verdenshjørner. I en tid der grensegjerder er i vinden og vi tviholder på det kjente og kjære, er det herlig befriende å bli minnet om en åpnere verden. En nyssgjerrighet for det ukjente, men også gjenkjennelse av alt det vi har til felles.

Forhåpentligvis vil også publikum ta utfordringen og sprenge noen grenser denne kvelden.

24. juni 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Lillesand menighet Powered by Agrando