Hyggetreff på Lillesand bo- og akt.senter
Hyggetreff på Lillesand bo- og akt.senter

Onsdag 27. sept. hadde diakoniutvalget ansvar for hyggetreff på Lillesand bo- og akt.senter.

Diakoniutvalget har mange ulike og hyggelige oppgaver. En av dem er å lage en fin stund på Dovreheimen og på Sjømannshjemmet hver høst og vår sammen med Odd Johannesen og Knut Ribe. Sognepresten vår Tore Gullaksen var også med denne gangen. Jorunn Syvertsen er nytt medlem i utvalget og et friskt pust av engasjement og glede. Hun stilte opp med fire av sine fantastiske hjemmelagede kaker fra egen bedrift og de falt utvilsomt i smak! 

Tore Gullaksen tok oss med på en spennende reise til Calcutta med levende beskrivelser og refleksjoner. Gjenkjennbare allsanger ledet av Odd og Knut , fra både nåtid og fortid , lyste opp denne regnvåte ettermiddagen og fikk oss et øyeblikk til å tenke på sol og sommer og en dose sjøsprøyt. Rundt bordene gikk praten livlig og vi som fikk lov til å være med på denne stunden gikk ut etterpå med en varm følelse glede. 

Det er meningsfylt å være med på frivillig arbeid som dette. Diakoniutvalget har også ansvar for blomsterhilsener og ulike besøkstjenester. 

Har du litt tid til overs som du gjerne vil bruke på andre enn deg selv, er du velkommen til å bli med på laget! Vi ønsker å bidra til å skape litt lys i mørketida for de som trenger det i vår lille by. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Da gjør vi en forskjell som det er meningsfylt å delta i. Vi krever ikke " full pakke" av deg, men at du selv velger når og hvilke oppgaver du har tid til å bidra med. 

Velkommen inn! 

Kontakt: Åse Neset ( diakonarbeider) tlf 47374962 eller Mail.

Bilder fra ettermiddagen:
Del denne artikkel på e-post
17. august 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Lillesand menighet Powered by Agrando