Stille kveld 23/10

Velkommen til Frikirken 23. okt. kl 18.30 - 21.30.

Vi ønsker å gi deg en anledning til å trekke seg tilbake, og få oppleve et pusterom.                                                                                                                                    Det blir 2  «Stille kveld» i Lillesand Frikirke i høst.  23.okt. og  27.nov.
Kvelden vil se slik ut:
1.       Litt orientering om kvelden.
2.       Kveldsbønn –felles tekst vi leser sammen.
3.       Falle til ro og lande i stillheten ved å lytte til musikk 10-15 min.
4.       Meditasjonstekst fra Bibelen med noen refleksjoner.
Du finner en plass i huset
5.       Kl.20.00  Samling
Vi serverer  et godt måltid. Vi spiser i stillhet mens vi lytter til musikk. Etter måltidet fortsetter vi med meditasjon over teksten. Anledning til å gå en tur ut.
6.       Kvelden avsluttes i fellesskap med en liten delerunde om du ønsker det.
Det råder stillhet gjennom hele kvelden.
Kr.50, - for utgifter. Påmelding til Inger Kvestad 93459624 inger.kvestad@gmail.com

23. oktober 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Lillesand menighet Powered by Agrando