Konsert 19. november

Velkommen til Lillesand kirke kl 18.00. Inngang kr 200,-.

Det blir Allehelgen stemninger med hovedvekt på impressionistisk og meditativ fransk musikk for harpe solo, og harpe og sang. Dette er en sjelden mulighet til å få oppleve det fantastiske og mangfoldige instrumentet harpe; som solo instrument på nært hold. Det blir også lesning mellom musikk stykkene av dikt fra Kirsten Sødals bok "Takk for blomstene i livet". Denne boken har blitt til trøst for mange som kjenner seg igjen i forfatterens ærlige refleksjoner gjennom sorgprosessen. Det blir også klaver eller orgelmusikk ved organist Earling Nicolaisen til innledning og til avslutning på konserten. Konsertens intensjon er å skape et stille sted i sorgens landskap gjennom musikkens skjønnhet og ordenes gjenkjennelighet. Håpet er at vi kan være med på en reise sammen gjennom sorg vi bærer på. Lytte til stillheten bak alle lyder. Finne hvile i Guds uendelige og helbredende nåde. Og ta alt dette med oss ut i høstnatten etterpå så vi kan tjene Herren i både sorg og glede.

Medvirkende: Malgorzata Milewska Sundberg, Harpe. Sissel Irene Sødal, sang og lesning. Earling Nicolaisen, klaver/orgel.

23. oktober 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Lillesand menighet Powered by Agrando