Vielse

Velkommen til å feire bryllup i Lillesand!

Vielse

Ta kontakt med kirkekontoret i Lillesand for å avtale tidspunkt for vielsen. Kirkekontoret har ansvar for å koordinere vigslene i alle kommunens kirker.

Kirker i Lillesand kommune som brukes ved vigsel:

Vestre Moland kirke

Lillesand kirke

Justøy kapell

Høvåg kirke

En forutsetning for å holde en vielse er at det foreligger en prøvingsattest. Den skaffer dere til veie fra folkeregisteret/skatteetaten . Folkeregistermyndighetene gjennomfører prøvingen av at vilkårene for å inngå ekteskap er oppfylt. Ferdig utfylte blanketter sendes til folkemyndighetene (skattekontoret) der du bor. For dere som bor i Lillesand sendes papirene til Skatt Sør, Postboks 2412, 3104 Tønsberg.

Informasjonsskriv til brudepar kan dere lese HER og informasjon for øvrig om vielse og seremoni kan dere også lese mer om på Den Norske Kirkes nettside.

21. november 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Lillesand menighet Powered by Agrando