#ikke1til


Anne Giljebrekke, i vår menighet, mistet sin sønn, Thomas, i selvmord. Dette skjedde i august 2019. Hun har valgt å være åpen om dette, blant annet gjennom en Pod. Kjenner du  noen som bør høre på denne?

 

Mamma Anne har sammen med Kine Reinhartsen nylig startet SELVMORDSPODDEN i håp om at noe slikt ikke skal ramme andre. I 2018 tok 674 mennesker livet sitt, målet er #ikke1til. På https://podtail.com/no/podcast/selvmords-podden/ kan du finne de forskjellige episodene og høre.

Introduksjonen til podden er som følger: I Selvmordspodden ønsker vi å få mer åpenhet om selvmord, og målet er #ikke1til. Vi har valgt å ha hovedfokus på unge menn som er usynlig deprimerte - det vil si at ingen vet om at de sliter med slike tanker, og de klarer ikke snakke om det. 

Anne forteller - Vi vil fokusere på historier, og du kommer til å møte mange forskjellige mennesker som har tanker rundt dette temaet. Vi har mange spørsmål selv, og vi håper at du vil være med oss på veien for å finen noen svar, og ikke minst forebygge at en til velger selvmord.

Se også gjerne link til TV2, da Anne og sønnens kamerat besøkte God morgen Norge nå i januar:  https://www.tv2.no/v/1534569/

Trenger du noen å snakke med?

Mental Helses hjelpetelefon kan du ringe på 116 123. Kirkens SOS nås på 22 40 00 40. Begge tilbudene er døgnåpne.

Tilbake