Dåp, vielse og gravferd i koronatiden


Det er fortsatt mulig å døpes og vies i kirkene i Lillesand og Høvåg. Les mer om muligheter for kirkelige handlinger her.

 

DÅP

Kirken åpner for gudstjenestene fra 24. mai med maks 50 personer til stede med min 1 meters avstand.tjenester.  Påmelding til dåp skjer som vanlig elektronist, og tilgjengelige tidspunkt kommer opp når dere logger dere på HER. Ta derfor kontakt med kirkekontoret om du har spørsmål eller vil ha mer informasjon.

 

VIGSEL

Vi holder også vielser selv om vi har flere regler å forholde oss til nå. Vi kan max være 50 personer tilstede i kirken, og det inkluderer prest, organist, kirketjener og brudepar. Selv om den store dagen kanskje blir veldig annerledes enn det vi drømte om, kan det bli en fin og minnerik dag, og en høytidelig opplevelse med færre tilstede. Noen har allerede reservert kirken til sin vielse og lurer på å utsette det. Uansett er det bare å ta kontakt med oss via kirkekontoret@lillesand.kommuen.no så finner vi en god løsning sammen.

 

GRAVFERD

Det er trist å ikke kunne følge en kjær venn til sitt siste hvilested Også gravferd er begrenset til å kun være for 50 personer, slik retningslinjene er pr. i dag. Dette er noe som både prester og byrå tar opp med pårørende i alle sørgesamtaler i denne tiden.

 

Det er altså bare å ta kontakt med oss på kontoret om du har spørsmål eller vil ha mer informasjon. Om kontoret er stengt, så er vi stadig tilgjengelig fra hjemmekontorene. Mailadresser til ansatte finner du HER.

Tilbake