Min kirkebok til 4-åringene


Spesielt velkommen til alle fireåringer - til Lillesand kirke søndag 20. september kl. 11.00. Da blir det familiegudstjeneste med utdeling av Min kirkebok.

 

Forlaget forteller dette om boka: Min kirkebok 4 er en variert og mangfoldig kirkebok som tar utgangspunkt i fireåringens hverdag og opplevelser. Fra det kjente og nære kan barnet bli med inn i bibelfortellinger, varierte kunstbilder, sanger, salmer og enkle liturgiske ord og uttrykk. Dette har blitt en lett og glad bok som både barn og voksne vil like.

Denne gaven er del av Lillesand menighets plan for trosopplæring, og vi inviterer alle barn som er født i 2016, og som er døp i Den norske kirke. Husk påmelding via denne linken HER, eller ved å sende en epost til kirkekontoret på kirkekontoret@lillesand.kommune.no 

Gudstjenesten ledes av sokneprest Kathrine Tallaksen Skjerdal. 

Husk smittevern: Vær hjemme hvis du er syk, host og nys i albuen, og bruk håndsprit. Hold avstand - i benkene og på vei inn og ut. Møt gjerne i god tid så vi kan rekke å registrere alle innen kl. 11. Smittereglementet pålegger oss å ha liste over alle tilstede oppbevart i ti dager. 

Tilbake