Enneagram-kurs

Lillesand menighet inviterer muligens til Enneagram-kurs på Tingsalen høsten 2020. Hjertelig velkommen til alle som synes dette virker spennende.

Har du lyst til å oppdage mer av potensialet i deg selv og de du er i relasjon med? På dette kurser lærer du om ni ulike personlighetstyper, deres ressurser og reaksjonsmønstre, hva som motiverer og driver dem, og hvorfor de handler og tenker som de gjør. For å utvikle vekst i eget liv og et godt samspill med andre mennesker, kan Enneagrammet være et nyttig verktøy.

Målgruppe: Frivillige i menigheten, menighetsrådet, konfirmantforeldre, staben i kirken og de som rett og slett bare synes dette virker spennende. Lillesand menighet ønsker alle hjertelig velkommen.

Påmelding HER (trykk på linken) senest 9. april.

Sted og tidspunkt: Tingsalen to onsdager kl. 18.00 - 21.00.

Pris kr. 200,- pr. pers. Det vil serveres drikke og frukt.

Første kvelden vil vi få en presentasjon av de ni personlighetstypene. Den andre kvelden vil vi blant annet lære mer om hvordan min personlighetstype kan skygge i kommunikasjon med andre.

Janne B. Haanes er utdannet kursholder i Enneagrammet. Hun har en bred erfaring med mennesker fra sitt arbeid som flyvertinne, lærer og teolog. Hun har en lett og ledig stil over undervisningen sin, med masse humor og gode eksempler. På den måten gjør hun kunnskapen lett å ta inn, og lett å bruke i hverdagen.

Hjertelig velkommen