Munsj 17. juni

Torsdag kl 11.30 -12.00, Knut-Sigurd Bygland, vokal / Solveig Vindholmen, tangenter.

Vi var mange som lot oss imponere av Knut-Sigurd Bygland sin stemmeprakt i årets versjon av The Voice på TV2. Torsdag 17. juni gjester han Lillesand kirke og Munsj. Velkommen til vakker musikk og en kopp god kaffe i Lillesand kirke!

Billetter kan kjøpes på: https://kirkemusikk.hoopla.no/sales

Knut-Sigurd Bygland er utdannet sanger og skuespiller ved Bårdar Akademiet i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Han har jobbet på de store scenene både i Norge og Sverige. Han ville etter hvert tilbake til røttene sine og driver nå begravelsesbyrå sammen med sin far og jobber som sanger med base på Sørlandet. Denne våren har Knut-Sigurd imponert stort med sin fantastiske sangstemme og formidlingsevne i programmet The Voice på Tv2.

Solveig Vindholmen er ansatt som kantor i Lillesand kirke. Utdannet kantor ved Musikkonservatoriet i Agder. Doktorgrad i Helse- og Idrettsvitenskap fra UiA.

Konsertserien er støttet av Kulturrådet