Konsert 27. oktober

Velkommen til Lillesand kirke kl 19. Storslått klassisk konsert med filolinist Jan Bjørganger og pianist Yejin Gil. Billetter.

Ikke før er vi ferdige med én turne så slipper vi en ny. Denne gang drar vi til Frankrike. Vi får oppleve Claude Debussy inspirert av verdensutstillingen i Paris ( 1889 ) og sitt møte med døden. Cesar Franck levendegjør kjærligheten i et abstrahert drama lik Amor og Psyke og Maurice Ravels udødelige "Pavane for en død prinsesse"

Yejin Gil og Jan Bjøranger fremfører flere franske topp-ti verk denne gangen. Vi gleder oss til et snarlig gjensyn med vårt publikum!

Claude Debussy: Sonate for klavér og fiolin i G-dur
Claude Debussy: Estampes
Maurice Ravel: Pavane pour une infante défunte
Cesar Franck: Sonate i A-dur for klavér og fiolin

Billetter kan kjøpes ved inngangen eller på www.ticketco.events.

Det er et gjensidig ønske fra Lillesand kirke og «Klassisk i Sentrum» å innlede et samarbeid. For Lillesands innbyggere vil det bety flere klassiske konserter, med musikere i verdensklasse, jevnt fordelt utover året. Denne høsten tester vi ut interessen for dette i Lillesand.

Arrangør: Klassisk i Sentrum og Den Norske kirke Lillesand