MUNSJ høsten 2022

Lunsjkonsertserie i Lillesand kirke. For alle som har mulighet til lunsjpause i Lillesand sentrum anbefaler vi lunsjkonsertserien vår. 30 minutter vakker musikk midt på dagen gjør godt for både kropp og sjel.
Billettpris kr. 100,- inkluderer en kopp kvalitetskaffe.

Link til billettsalg: https://kirkemusikk.hoopla.no/sales

Torsdag 29. september - Trygve Rypestøl (saksofon) / Oscar Jansen (flygel)
Oscar Jansen og Trygve Rypestøl er først ut i Munsj-konsertserien høsten 2022. De har med seg et variert repertoar som spenner fra salmer til standard jazzlåter. Da begge er dyktige musikere innenfor improvisasjonskunsten, vil dette garantert bli en levende og spennende konsertopplevelse.

Torsdag 6. oktober - Tori Wrånes (vokal)
Kom og opplev multikunstner Tori Wrånes ta deg med inn i sin spennende musikalske verden. Tori Wrånes er blant Norges mest internasjonalt anerkjente samtidskunstnere. Hun er utdannet billedkunstner fra Statens Kunstakademi, og har en unik stemme i samtidskunsten med sine altomfattende prosjekter. Tori Arbeider hovedsakelig med performance; Nye drømmeaktige konstellasjoner blir skapt ved bruk av egen stemme, kostymer, rekvisitter og skulptur.

Torsdag 13. oktober - Ingrid Vetlesen (sopran) / Marita K. Rabben (flygel)
HAVKLANG
Havet - Uendelig, trøstende, forrædersk, lokkende.
Under den speilblanke overflaten lurer enorme krefter, som brått kan forvandle det fredfylte til noe rasende og vilt.
Havet gir plass og rom til store tanker, og har til alle tider vært en inspirasjonskilde for diktere og komponister. Konserten Havklang tar for seg ulike nordiske tolkninger av det evige blå.