Påskemåltid Skjærtorsdag


Påskemåltidet er blitt en tradisjon! Vi er glad for å kunne tilby påskemåltid take-away i år igjen, et samarbeid mellom Hotel Norge og menigheten.

 

Kvelden da Jesus forberedte seg på å gå gjennom døden samlet han sine nære og kjære til et måltid med god mat og prat. Han brøt brødet og gav dem vinen. Siden da har nattverdsmåltidet og Skjærtorsdag vært noe av det mest meningsfylte et fellesskap kan feire. 

Vi er glad for å kunne tilby påskemåltid take-away i år igjen. Etter stor suksess i fjor gjentar vi det koronavennlige opplegget med å kunne servere deilig lammelår med tilbehør til de som ønsker det. I fjor kunne vi levere ut 330 porsjoner, vi forbereder oss på 400 i år. Maten bestiller du selv via vår nettside, snarest og senest mandag 29. mars (begrenset antall). Sammen med maten får du en egen folder med tekster du kan lese og bønner du kan be, bde før, under og etter påskemåltidet. Ved påmelding kan du selv krysse av om du henter maten på Hotel Norge mellom kl. 16.00 og 17.00. Vi tilbyr også å kjøre hjem maten til de som  pga. karantene eller andre grunnen ikke kan eller ønsker å hente. Dette gir du beskjed om ved påmelding.

Prisen er kr.  140,- pr. person, max 500,- pr. familie, betales via vipps 116596 eller til konto 2850.21.30600.

Dersom dere ønsker musikk som passer å lytte til gjennom påskemåltidet finner du egen spilleliste på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/5lal938gKTJuubAZjYR3iH 

Trykk på LINK for å komme til påmelding. Frist er onsdag 31. mars kl 14.00. Spørsmål kan sendes til kirkekontoret@lillesand.kommune.no . Husk å gi beskjed om antall, levering/henting, og evt. allergier.

Tilbake