JuniorKRIK


De resterende JuniorKRIK kveldene er 21. mai og en sommeravslutning 4. juni.

 

JuniorKRIK er  et lavterskeltilbud til gutter og jenter i 5-8 klasse. Vi har våre faste samlinger i Holtahallen, på fredager i tidsrommet 18.00-20.00 med leker og ballspill + en pause ca 19.00 med en kort andakt og litt forfriskninger som kan være alt fra hjemmebakt kake/lefser til frukt og litt «godteri»

I tillegg pleier vi å arrangere turer ute i naturen - flere ganger har vi hatt flotte turer til klatreskogen «Høyt og Lavt» i Kristiansand. Vi har også vært på padletur i Grimenesvannet og sommeravslutning enten på Skogerøya eller Slåttholmen. Vi håper vi kan få til dette i år også i løpet av vårsesongen og frem til skolen tar sommerferie.

Det skal heller ikke koste mye å være med i JuniorKRIK. Vi har vært  heldige at mange har støttet oss med gaver og et betydelig beløp  får vi også overført fra  «Staten» via noe de kaller «Frie Fondsmidler». Kostnadene på turene våre dekker vi det meste av men vi har en lav egenandel som hver enkelt betaler ved påmelding.

Det er satt opp en terminliste, men pr. i dag vet vi ikke når vi kan få startet opp igjen. Følg med på facebook-gruppen "Jr.KRIK Lillesand infoside" så er du sikker på å få med deg informasjon - dersom du har barn i riktig aldersgruppe.

Da håper vi på en smittefri vårsesong og at vi kan ønske mange velkommen på samlingene våre i Holtahallen.

Hilsen oss i Styret i Junior KRIK Lillesand

Tilbake