Lyttende kirke

Kurset utsettes til høsten grunnet korona!

Den gode samtalen

Den viktige samtalen

Vi er alle hverandres medmennesker.

Når du møter et medmenneske på gata, så vet du ikke nødvendigvis hvordan han eller hun har det. Om du skulle driste deg til å spør: «Hvordan går det?» Svaret er kanskje som oftest: «Jo, takk – bare bra»

Men hva når vi ikke har det så bra?

Hva når det er ikke er helt sant med hilsenen: «jo takk, bare bra ...»

Hva gjør vi da?

Vi i Lillesand menighet vil i alle fall være noen som både vil og kan være et lyttende medmenneske!

Vi vil sette av et par kvelder denne våre for å lære litt om hvordan vi virkelig kan være lyttende medmennesker.

Vi ønsker å være en Lyttende Kirke til de spørsmål, de utfordringer og tanker som andre trenger å snakke med noen om.

Har du lyst til å være med?

Har du lyst å være en ressurs for byen vår som et lyttende medmenneske?

Lillesand menighet etablerer nå Lyttende Kirke for vi vet at den gode samtalen er viktig!

Vi vet at den viktige samtalen kan være god!

Vi ønsker å være en levende og lyttende kirke som er det når det trengs!

Bli med på kurs på Tingsalen to lørdager til høsten. Pga. restriksjoner må vi utsette planlagte kurs lørdag 10. april og lørdag 24. april.