Etter skoletid

På Tingsalen fra kl 12.30 - 14.30. For barn i 5. - 7. trinn.

Kom rett etter skolen, og bli et par timer. Noen ganger er det tur, og da er det behov for påmelding til kateket Helgi. Andre ganger er vi på Tingsalen hele tiden, noen ganger er vi ute i nærheten. En vanlig Etter Skoletid inneholder andakt, mat og lek. Vi har airhockey, bordtennis, biljard, playstation og brettspill, også mulighet for å gjøre lekser.

Følg med på facebook for informasjon. Planen for våren 2021 er dette:

• 3. februar i Tingsalen
  • 17. februar i Tingsalen
  • 17. mars på Sport og moro. Avreise med buss kl. 12.30 ved Lillesand kirke, tilbake ca. kl. 15.00. Forutsetter at det er lov, pga. restriksjoner.
  • 14. april på Tingsalen
  • 28. april på Lucky Bowl. Avreise med buss kl. 12.30 ved Lillesand kirke, tilbake ca. kl. 15.00.
  • 12. mai på Tingsalen

Pris: Kr. 100,- for hele semesteret, eller kr. 20,- pr. gang. Kan betales kontant, til konto 2850.21.30600 eller vipps 116596. Merk betaling med Etter Skoletid og navn på barn.

ALLE Å MELDE SEG PÅ SENEST DAGEN FØR, gjelder alle gangene, pga. smittevern. Det er max 30 på turene, men det forutsetter at ikke restriksjonene blir strengere. Samlingene ledes av kateket Helgi P. Jacobsen (Helgi.Jacobsen@lillesand.kommune.no), send han en mail når dere skal melde på.