Kulturnattkonsert


Lillesand kirke 22. oktober kl 21.15.  

Billetter, Ordinær kr. 200 / Student og ungdom under 18 år kr. 100. Billetter kan kjøpes på forhånd online via: kirkemusikk.hoopla.no, VIPPS 627158, eller i Lillesand kirke ved ankomst.

 

Kulturnatten er «høstens vakreste eventyr» i Lillesand. Ved Lillesand kirke har du orkesterplass til Kulturnattens fyrverkeri som sendes opp kl. 21.00. Kirkekonserten starter når fyrverkeriet er slutt ca. kl. 21.15. Velkommen til en konsert med musikk som er lett å like. Repertoaret spenner vidt – fra musikal og filmmusikk, via salmer og viser – til klassiske perler fremført på elgitar / kirkeorgel. 

Knut-Sigurd Bygland er utdannet sanger og skuespiller ved Bårdar Akademiet i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Han har jobbet på de store scenene både i Norge og Sverige. Han ville etter hvert tilbake til røttene sine og driver nå begravelsesbyrå sammen med sin far og jobber som sanger med base på Sørlandet. Denne våren har Knut-Sigurd imponert stort med sin fantastiske sangstemme og formidlingsevne i programmet The Voice på Tv2. 

Geir Terje Ugland elgitar. Et fenomen på gitar som spiller alt fra Paganini til heavy metal og jazz. GT er utdannet ved Musikkonservatoriet i Agder. 

Solveig Vindholmen orgel/piano. Ansatt som kantor i Lillesand kirke. Utdannet kantor ved Musikkonservatoriet i Agder. Doktorgrad i Helse- og Idrettsvitenskap fra UiA. 

 

  

 

 

Tilbake