"Min kirkebok" til 4-åringene

Vi ønsker alle 4-åringer velkommen til samling 23. jan. i Tingsalen og familiegudstjeneste 12. februar.

Vi som jobber i kirken i Lillesand vil gjerne invitere alle 4-åringer til tre samlinger denne høsten.

Mandag 23.januar og mandag 6. februar kl. 17-18 er det familiesamling «Stjerneskudd» i Tingsalen (Nygårdsgate 7, inngang fra Storgata). Disse dagene er 4 åringene spesielt invitert, men søsken, foreldre og besteforeldre er veldig velkommen.

Søndag 12. februar er det gudstjeneste i Vestre Moland kirke kl. 11. (varer ca. 1.5 t). Denne dagen vil 4-åringene få «Min kirkebok».

Påmelding HER eller ved å sende e-post til kirkekontoret eller ringe. Kontakt menighetspedagog Ingunn.brandsater@lillesand.kommune.no evt. på 936 95 756, hvis du har spørsmål.