Himmelsk ro


Velkommen til konsert i Lillesand kirke 16. desember.

 

Medvirkende er sopran Ingrid Vetlesen (Lillesand), trompetist Eirik Dørsdal (Risør) og pianist Tor Morten Halvorsen (Risør/Lyngør).

 

Trioen har bakgrunn fra både jazz og klassisk, og sammen søker vi etter et felles musikalsk uttrykk, basert på tradisjonelle julesalmer og folketoner. Den noe utradisjonelle sammensetningen av musikere gjør at kjent og kjær julemusikk får nye klangfarger og uttrykk, selv om vi ivaretar melodiene og behandler de med respekt. - Det er tross alt folks julestemning som står på spill, og den tar vi på alvor. 

 

Etter at vi brått så oss nødt til å avlyse Himmelsk ro i fjor, tar vi i år sjansen på å kunne skape deilig julestemning - helt uten restriksjoner. Musikken og de nye arrangementene har fått ligge og godgjøre seg i et år, og vi gleder oss enormt til å endelig presentere dette for publikum. Tematikken trekkes i år litt lenger tilbake i tid, med noe mer folkemelodier og noe eldre grunnmateriale. Men også mye av det kjente og kjære, bare varsomt bearbeidet for trioen.

Konsertbilletten inkluderer i år en kopp varm julegløgg. Husk å kle deg for en mulig nedjustert innetemperatur. 

Tilbake