Gudstjenesteoversikt

Oversikt over gudstjenester i Lillesand kirke, Vestre Moland kirke og Justøy kapell.

4. Sø i treenighetsstiden – 20. juni

Lillesand kirke kl. 11.00 Gudstjeneste ved Fjeldbraaten.

5 Sø i treenighetsstiden – 27. juni

Emil Knudsens park kl 11.00 Friluftsgudstjeneste ved byens menigheter i samarbeid med LillesandsDaene. Opplegg for barna i Amfiet i Meta Hansen husets hage ved Tore Thomassen.

Aposteldagen – 4. juli

Lillesand kirke kl. 11.00 Sommergjestenes gudstjeneste ved Fjeldbraaten. Rolf Løvland, Jan Bjøranger, Knut Sigund Bygland og Therese Gabrielsen deltar.

7. sø i treenighetstiden – 11. juli

Lillesand kirke kl 11.00 Gudstjeneste ved  Floberg.

8.sø i treenighetstiden – 18. juli

Høvåg kirke kl 11.00 Sommergjestenes gudstjeneste ved Skjerdal. Sang av Kristin Elise Myhrmoen.

9.sø i treenighetstiden – 25. juli

Vestre Moland kirke kl 11.00 Gudstjeneste ved Skjerdal.

Olsok – 29. juli Høvåg kirkebrygge kl. 18.00 Gudstjeneste ved Skjerdal. Fabian Figenschau på trompet.

10. sø i treenighetstiden -1. aug Lillesand kirke kl 11.00 Gudstjeneste ved Skjerdal.

11. sø i treenighetstiden - 8. aug Justøy kapell kl 11.00 Gudstjeneste ved Fjeldbraaten.