Tingsalen menighetssenter

Tingsalen er menighetens senter som blir brukt til trosopplæring, kafe, undervisning, familiesamlinger og det kan også leies.

Adresse: Nygårdsgate 7, 4790 Lillesand

Kartlink:  https://goo.gl/maps/QwUmUR9k3vG2

For kr. 2000,- pr arrangement kan du leie Tingsalen. Fine lokaler til dåpsselskap, konfirmasjon og minnesamvær. Se eget dokument HER for Utleieregler. For ledig kapasitet se kalendren HER

Lillesand menighet ønsker at Tingsalen skal være et godt hus for flest mulig grupperinger og arrangementer for Lillesand og for vår menighet. Vi har stor dugnadsglede både til oppussing og for å tilrettelegge for god bruk. Det er behov for en stsing som koster noe. Platene for lyddemping som nylig er satt opp koster oss kr. 55.000,-. Vi har dessuten en nødvendig forestående takreperasjon til 30.000,-, og kjøkkenet trenger en opprusning. Kan vi som menighet løfte kr. 100.000,- i gave til Tingsalen? Det vil hjelpe oss veldig godt i arbeidet.

Gi en gave ved å vippse til 116596, evt. bruk konto nr. 2850.21.30600 (merkes "gave tingsalen").

Husstyret på Tingsalen består av

• Jarle Jortveit (leder) jarle.jortveit@gmail.com
  • Ragnhild Gundersen
  • Hildegunn Hals Bjelland
  • Hans Fiskå
  • Jørgen Jacobsen (kontakt i menighetsråd) jorgen@sgjerde.net
  • Britha Andenes
  • Trond Kvarenes

Byggets historie:

I 1985 ble Tingsalen overtatt av Lillesand Menighet, men bygget har en lang historie. Den nederste delen av Tingsalen ble bygget som bolig av lensmann Christian Grøgaard i 1834. Tingsalen huset "Borger- og Allmueskole" fra 1846 til 1872. I 1852 ble Lillesands Sparebank opprettet og startet opp i Tingsalen. Rundt 1860 ble øverste delen bygget til. Det har vært seilmakeri og rettslokale før Avholdslaget kjøpte huset i 1894.