UNG


«UNG ønsker å ha deg med i gjengen, vise deg hvem Jesus er, hjelpe deg å vokse i troen, utfordre deg til å bidra med det du kan og inspirere deg til å leve for Gud!» UNG er vårt ungdomsarbeid for ungdommer fra 13 – 19 år.

 

UNG har egen facebookside: Ungdom Nærmere Gud

UNGlørdag
Annenhver lørdag inviterer vi 9. trinn og oppovert til UNGlørdag på Tingsalen kl. 19.00. Da har vi en gøy kveld med masse ungdommer og aktiviteter. Andakt, konkurranser og kafé med god mat. 


UNGcafé
Tirsdager kl. 18.00 – 21.00 er det UNGcafé i kjelleren på Tingsalen! Her kan du komme for å henge med venner, slappe av eller spille biljard, PS3, poker eller andre spill. Får du lyst på noe å tygge på, selger vi også mat og snacks i kiosken; is i glass, smoothie, pizza og mye annet godt! Noen ganger er det bingo eller quiz (med premier). Oppstart 7. september.

KRIK
Se egen side med informasjon: https://lillesand.kirken.no/Artikler/Artikkeldetaljer/ArticleId/10/Junior-KRIK

UNGmekkegruppe
Mekkegruppa samles hver torsdag på MA-huset klokka 18 for å skru på alt fra mopeder til gressklippere! Liker du å fikse og skru, så er dette noe i blinken for deg! Gruppa er åpen for alle som vil bli med, bare stikk innom hvis dette er noe du har lyst til å bli med på!

Tilbake